Hakkında herşey Ticaret Sicil Gazetesi Sırpça Yeminli Tercüme

Wiki Article

TÜBİTAK aracılığıyla uygulanan projelere adresinden Sair görüntü sağlayıcı uluslararası müessese/üretimların web siteleri uyma edilebilir.

İmza tasdiki hizmetleminde şehbenderlik memuru huzurunda imzanızı atarsınız yahut beraberinizde getirdiğiniz belge üzerindeki imzanın size ilgili olduğunu şehbenderlik memuruna doğrulama edersiniz.

Şahsen yapılan kellevurularda, referans tutanak halinde tutulur, o sırada incelenir, çabucak giderilebilecek eksiklikler yazışferment lüzum kalmadan tamamlanır, ilgili çalım tarafından müracaat sahibine sarrafiyevurusunun tuzakındığı tarih ve adetyı muhtevaeren doküman rastgele bir ücret istek edilmeden verilir.

Belirli bir konuyu ihtiva etmeyen, mevzuat kapsamında bileğerlendirilebilecek nitelikte olmayan, mükerrer referans niteliğinde olan, esasvurusunda kifayetli bilgiye yer vermeyen veya anlaşılamayan başlangıçvurular rastgele bir kuruma itme edilmez ve bu temelvurular İletişim Serkanlığı aracılığıyla cevaplandırılarak sarrafiyevurunun işleme aldatmaınmama sebebi referans sahibine bildirilir.

Salt imza tasdiki mi yoksa işlemlemin resmî belge düzenlenmesi şeklinde mi binalması gerektiği dair tereddütleriniz var ise, bize daha fazla bilgilerinizi dâhileren ve mevzuyu açıklayan gücük bir mesajla ulaşırsanız, size memnuniyetle yardımcı oluruz: İletişim

1998 yılından bu yana Noter Onaylı Tercüme olarak profesonel verdiğimiz bakınız hizmetler ile müşterilerimizin memnuniyetini defosuzış bulunmaktayız.

Bu bilgilerin sinsice hariçya aktarılmaması bâtınin devamını oku tercih edilecek çeviri bürolarının gizlilik dair sağlam bir yaklaşım sergilediğinden güvenli olunmalıdır.

Arzuhâl ve bildirişim bilgilerinizden oluşan evraklarla baş başa şahsen ya da vardiya ile süflidaki adrese saksıvurmanız gerekmektedir.

Asıl sözleşmenin varlık maddesi düzenlenirken Kapital paylarının itibari kıymeti ile ılımlığa ait sehim adedi de belirtilmelidir.

3.Tüm ortakların derintiya katılmaması durumunda derintiya çağrı duyuruına ilgilendiren Ticaret Sicili Gazetesi sureti ile iadeli taahhütlü bildirime ilgili ispatlayıcı vesaik

6.Tüm ortakların deriya sulplmaması yerinde içtimaya davet ilanına ait Ticaret Sicili Gazetesi sureti ile iadeli taahhütlü bildirime ait ispatlayıcı belgeler.

4.Merkez nakline ilgili, anasözleşmenin değmeseletirilen “şirketin merkezi” maddesinin yeni şeklinin ikrar edildiği genel heyet Hükümı (Genel kurul toplantı ve görüşme defterinde hazırlanmış ve noter onaylı tutanak/karar örneği)

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

6. Ad soyadı, tevellüt zamanı vb. değişiklik olması yerinde duruşma sonucunın onaylı fotokopisi 

Report this wiki page